Rezultatele alegerilor pentru Consiliul de mediere 2015. Schimbare ratată


Membrii noului CM: 1. Mugur Mitroi (UCMR); 2. Badulescu Valeriu (UCMR si ACM BZ); 3. Sustak Zeno (UNMR); 4. Munteanu Mihai; (UNMR) 5. Dedu Ion (UNMR); 6. Ionescu Nicoleta (A.M. Buc.); 7. Padeanu Marin (UCMR); 8. Iacob Anca (UCMR); 9. Ichim Gabriela (UCMR). Membri supleanti: 10. Coste Stefan (Cam.Med. R. -IS). 11. Lisman Fanuta (Colegiul M- Buc.); 12. Tuluc Ana (UCMR).

Candidatul Asociatiei Mediatorilor Galati, Constantin Asofronie – locul 15, cu 334 voturi, cu 60 mai putin decat locul 9, SINGURUL DIN PRIMII 20 CLASATI CARE NU FACE PARTE DINTR-O UNIUNE, MARE ASOCIATIE, FIRMA DE FORMATORI SI NU A MAI FOST MEMBRU SAU MEMBRU SUPLEANT AL CM. Asta spune multe, dar mai ales ca nu s-a vrut o schimbare reala si in nici un caz nu s-ar fi putut in conditiile proastei organizari facute de fostul CM si cu fostul presedinte la coordonarea alegerilor cu salariatii din CM la controlul alegerilor!

Acum o sa intelegeti ca au gresit colegii care nu au inteles sa facem acea alianta pentru schimbare, Alternativa CM 2015, in care cei mai bine cotati candidati din afara fostilor membri CM si mari patroni de uniuni / asociatii / scoli formare SA FACA O LISTA COMUNA DE VOTAT de colegii care au dorit schimbarea. Asa, voturile s-au imprastiat voturile aiurea, la toti care deodata au visat sa devina membri CM. Schimbarea pe care chiar ati dorit-o n-ati marcat-o pe buletinele de vot, de drica acestei schimbari! Va meritati soarta candidati egoisti si orgoliosi, precum si mediatori pasivi si conformisti cu tot ce a fost mai rau in mediere in ultimii 6 ani! Nu invatam nimic de la altii, nici macar din greselile de la alegerile precedente pentru CM. Aceeasi Marie cu aceeasi palarie din nou in CM, dar mai periculosi ca inainte: UCMR are 5 membri, UNMR 3 si mai intra N. Ionescu, fost supleant. Dintre cei propusi de noi pe o lista alternativa: Asofronie – loc 15, Belbita – 19, Dediu – 23, Mihaiu – 28, Pacurar – 31, Radulescu – 32, Vlaicu – 33, Sortan – 34, Constantin – 36, Stefan L. -37, Lungu Fl. – 42, Balan Ad. – 44. DACA UNII NU AR FI SPART GRUPUL SI NU S-AR FI DUS CU ALTELE, DACA AR FI SUSTINUT TOTI PE CEILALTI, SINCER SI ACTIV CUM AU PROMIS, M A C A R 1 I N T R A IN VIITORUL CM, LIPSINDU-I 60 DE VOTURI! Grosul celorlalti din grup 8- intre locurile 31 si 44! Adica la jumatatea clasamentului. ASOCIATIILE MEDII SI MICI NU AU SUSTINUT O LISTA ALTERNATIVA DE 9 DIN ORGOLII, ARANJAMENTE CU MARILE ASOCIATII SI … TRADARI! Cand nu-ti vezi capacitatea, recunoasterea profesionala si sustinerea reala, traiesti in lumea ta visand cai verzi pe pereti si iar nimic nu s-a schimbat, ne afundam mai tare in dictatura acelorasi personaje din 2008 incoace. Lipsa de unitate si sustinere a unui numar de candidati comuni a dus ca nici macar 1 din aceasta lista sa nu ajunga membru sau supleant macar. Nici nu mai au rost alte aprecieri, mi s-au adeverit cele mai clare si negre prognoze: la asociatiile mari va fi disciplina si ca UCMR si UNMR si-au dat mana sa ia tot CM din nou, dar cu pozitii mult mai consolidate. Rezultate alegeri CM 2015

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: