Profil de candidat la Consiliul de mediere: Constantin Asofronie


www.mediereonline.com-asofronie-constantin-680x365b   

 

 

 

 http://mediereonline.com/asofronie-constantin/  

Răspunsurile candidatului Constantin Asofronie la întrebările mediatorilor: 

 https://www.facebook.com/groups/492554400885512/527435430730742/?notif_t=like  

Profilurile altor candidați: https://www.facebook.com/groups/candidati2015/

 Propuneri /Recomandări pentru mediatorii Asociației Mediatorilor Galați:  

Pentru o cât mai bună și reprezentativă alegere a viitorilor membri, vă rugăm stimați colegi să participați în număr cât mai mare la vor, prin corespondență sau la sediul CM. De asemenea, în afara îndemnului de a vota candidatul nostru, președintele AMG Constantin Asofronie, care a dovedit ani de zile că poate și este foarte determinat pentru o schimbare în bine a medierii și activității mediatorilor, vă invităm să alergem oameni care pot constitui o ecghipă eficientă și omogenă în intenții, programe, capacități profesionale. Noi ne-am orientat și o să susținem și candidaturile altor mediatori: Ștefan Liliana, Șortan Eugenia, Dragoș Rădulescu, Vlaicu Rodica, Constantin Ion, Stănescu Bogdan, Ionescu Nicoleta, Lungu Florica, Dediu Nicolae, Alin Păcurar, fiind de acord și cu candidaturile unor formatori deosebiți ca Mariana Belbiță și Constantin Mihaiu, dacă declară public suspendarea din calitatea de formator înainte de declanșarea procesului de votare. Avem speranța că aprecierea și votul nostru va determina și susținerea candidatului nostru de asociațiile reprezentate de acești candidați, din care am dori constituirea noului Consiliu de Mediere. Nu luați în seamă promisiunile deșarte, de campanie, a celor care nu au dovedit până la alegeri că merită încrederea noastră, nu riscați să împingem și mai jos medierea și destructurarea corpului profesional!              VOTAȚI SCHIMBAREA, AVEȚI O ALTERNATIVĂ ONESTĂ ȘI COMPETENTĂ PENTRU C.M. 2015!

PROMOVAREA MEDIERII DE CĂTRE ASOCIAȚIA MEDIATORILOR GALAȚI – președinte Constantin Asofronie 2010 -2014  Album foto pe facebook:  https://www.facebook.com/groups/696205703810937/736646139766893/?notif_t=like

Fotografia postată de Constantin Asofronie.  Fotografia postată de Constantin Asofronie.  Fotografia postată de Constantin Asofronie.

https://www.facebook.com/pages/Mediator-Asofronie-pentru-Consiliul-de-Mediere-2015/326321214152837

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: