Dictatura unor lideri în Consiliul de mediere și Comisia consultativă


DICTATURA UNOR LIDERI IN CONSILIUL DE MEDIERE ȘI COMISIA CONSULTATIVA A CORPULUI PROFESIONAL AL MEDIATORILOR
Proba nr. 2
Comisia consultativa a corpului profesional al mediatorilor are un Regulament de organizare si functionare. Dupa ce recent a fost modificat modul de vot in aceasta comisie, ilegal, fara consultarea asociatiilor profesionale existente pe tablou – peste 125!, instalandu-se dictatura reprezentantilor a 4 asociatii – uniuni – federatii, care nu respecta art. 24 din legea medierii, si asa neconstitutional, ROF -ul Consiliului de mediere si ROF -ul comisiei, iata o noua proba de ilegalitate, abuz si dictatura. Ca sa profite de coordonatorul – marioneta impus de acestea, vor sa transeze inca o problema cruciala a mediatorilor ca sa contracareze initiativa legislativa a AMG privind constituirea legala a corpului profesional al mediatorilor la nivel judetean si national, cu organe de conducere si control reprezentative, nu ca cele actuale. Vicepresedintele CM, avocatul – formator – copresedinte de … UNMR semneaza o hotarare a CM nr. 38/26.10.2014 prin care convoaca aceasta comisie consultativa in scopul aratat. NUMAI CA, ACEASTA CONVOCARE ESTE ILEGALA!
Iata cum se procedeaza legal:
”Art. 8. – (1) Comisia îşi desfăşoară activitatea în cadrul sesiunilor în plen, pe grupuri de lucru, prin corespondenţă scrisă sau electronică, după caz.

(2) Convocarea comisiei în plen sau pe grupuri de lucru se face de către coordonatorul comisiei, după consultarea anterioară a membrilor şi reprezentantului Consiliului de Mediere, cu minimum 15 zile înaintea sesiunii ordinare planificate sau cu minimum 5 zile înaintea sesiunii extraordinare.

(3) Pot solicita de asemenea convocarea unei sesiuni extraordinare prin transmiterea unei cereri către preşedintele comisiei sau reprezentantul Consiliului de Mediere un număr de 1/3 din membrii comisiei. ”

Mai aveti vreu dubiu stimati colegi ce se va hotari daca stati pasivi ca acesti ilegali sa va hotarasca soarta si profesia?

  H CM 38 26.10.2014 H CM 38 - 26.10.2014

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: