Urmează Gala excelenţei în mediere la Cluj Napoca în 27.09.2013


Sigla-Gala-Excelenta  ASOCIAŢIA MEDIATORILOR GALAŢI SUSŢINE DESFĂŞURAREA LA CLUJ NAPOCA  ÎN DATA DE 27.09.2013 A GALEI EXCELENŢEI ÎN MEDIERE. ESTE NEVOIE DIN CÂND ÎN CÂND ŞI DE RECUNOŞTERE PROFESIONALĂ, DIN PARTEA REPREZENTANŢILOR PROFESIEI, PENTRU CEI CARE SE AFIRMĂ ŞI LUPTĂ PENTRU PROMOVAREA MEDIERII, ÎMBUNĂTĂŢIREA LEGISLAŢIEI, CONSOLIDAREA CORPULUI PROFESIONAL, DEZVOLTAREA PREGĂTIRII CONTINUE, IMPLEMENTAREA PROCEDURII MEDIERII CA ALTERNATIVĂ LA JUSTIŢIE, COLABORARE ŞI REPREZENTARE INTERNAŢIONALĂ. Dacă organizatorii acestei gale, în frunte cu colega noastră Anca Lucia Stancu şi-au propus să marcheze contribuţii evaluate obiectiv cel puţin pe aceste secţiuni, suntem convinşi că vor şi reuşi să facă din gală un eveniment marcant în evoluţia noastră şi un pas către următoarele ediţii care pot să se desfăşoare alternativ în fiecare regiune istorică a României. Aşteptările noastre se îndreaptă şi către un număr de invitaţi de calitate care sprijină neechivoc şi altruist medierea, astfel încât gala să nu fie numai o recunoaştere internă profesiei, ci una publică, depăşind alte încercări anterioare în domeniu ale Consiliului de mediere fără impactul aşteptat. În lipsa unor conferinţe naţionale ale mediatorilor, avem speranţa că Gala Excelenţei în Mediere Cluj 2013 va fi şi un dialog realist şi necesar asupra situaţiei actuale din profesie şi cum este văzută aceasta din perspectiva altor profesii şi instituţii de interes pentru mediere din România. Conducerea Asociaţiei Mediatorilor Galaţi transmite organizatorilor succes în pregătirea şi desfăşurarea acţiunii şi s-a oferit ca partener în susţinerea evenimentului, cu gândul că va candida la organizarea unei ediţii viitoare.

Preşedintele A.M.G. Constantin Asofronie

24.09.2013 Vicepresedintele ICCJ, Rodica Aida Popa, a anuntat ca doamna judecator Lucia Paulina Brehar a fost desemnata ca reprezentant din partea Inaltei Curti de Justitie si Casatie la Gala Excelentei in Mediere, Cluj Napoca, 27 septembrie 2013.

La conferinta de presa despre Gala Excelentei in Mediere, Anca Lucia Stancu a declarat:

Anca Lucia Stancu

Gala Excelentei in Mediere este a mediatorilor si nu este afiliata nici unei institutii. Avem partenere peste 70 de asociatii profesionale ale mediatorilor. Ne bucuram ca am avut ocazia sa promovam atat in pagina evenimentului cat si in materialele printate activitatea asociatiilor profesionale ale mediatorilor care si-au exprimat dorinta si acordul de a fi parteneri ai evenimentului. Au confirmat participarea la eveniment peste 200 de colegi mediatori din toata tara. Mentionam ca participarea la Gala Excelentei in Mediere este gratuita si ca nu s-au perceput costuri pentru promovarea partenerilor.”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: